Σχολικές Εκδρομές

Μονοήμερες σχολικές εκπαιδευτικές / ψυχαγωγικές εκδρομές στην Αττική

Μέχρι 14:00

Η Armonia-Zen έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει σε μία περιπετειώδη δράση με χαρακτήρα Περιβαλλοντικό-Εκπαιδευτικό-Βιωματικό-Ψυχαγωγικό. Πρόκειται για μία επίσκεψη στα εκλεκτότερα σημεία της Αθήνας και της Αττικής γενικότερα( Εθνικοί Δρυμοί, Αισθητικά Δάση, Εθνικά Πάρκα) από άποψη περιβαλλοντικής σπουδαιότητας, πολιτιστικής και αισθητικής αξίας.
Ενταγμένοι στο site του Υπουργείου Παιδείας edu-gate.minedu.gov.gr, με μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση και συνεργασία με τα περισσότερα ιδιωτικά, αλλά και αρκετά δημόσια, εκπαιδευτήρια και συλλόγους της Αθήνας και αντλώντας χαρά από την ενασχόλησή μας με τα παιδιά, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε βιωματικά, περιβαλλοντικά και αθλητικά προγράμματα.
Το αρχειακό υλικό του site της Armonia-Zen σας ενημερώνει για την πληθώρα των επιλογών που έχει ένα τμήμα, μία τάξη της πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Επιλέξτε το σχήμα της ομάδας, τον όγκο των παιδιών που θα απασχοληθούν, τις δραστηριότητες που επιθυμείτε, καθώς και τον προορισμό που θέλετε να υλοποιηθεί η δράση. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας για να διαμορφωθούν ειδικές τιμές για εσάς.
Επιπλέον η Armonia-Zen αναγνωρίζοντας την αξία των τοπικών φυσικών περιοχών της Αθήνας, περιοχών ιδιαίτερου κάλους, αναλαμβάνει να αναδείξει τις περιοχές αυτές δημιουργώντας και διαμορφώνοντας περιβάλλον δραστηριοποίησης στα εν λόγω μέρη ( Άλσος Συγγρού, Άλσος Μορέλλα, Ρέμα Χαλανδρίου, Πάρκο Τρίτση κ.α.)

Μαραθώνας (ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο, βιωματική αναπαράσταση της μάχης του Μαραθώνα, επίσκεψη στον Τύμβο και ξενάγηση – βιντεοπαρουσίαση στο Μουσείο Μαραθώνιου Δρόμου).

 

«Αθλόπολις» – Ανθούσα (ηλεκτρικά cart, φoυσκωτά, χόκει χόρτου, badminton, tennis, τοξοβολία, παιδαγωγικά παιγνίδια, zumba kids).

 

Ιππικός όμιλος Εκάλης (ξενάγηση – εκπαίδευση, περιποίηση – τάισμα αλόγων, ιππασία – βόλτα στο δάσος 20΄, παιγνίδια).

 

Τατόι (προσανατολισμός, ξενάγηση στα βασιλικά κτήματα, ιμάντας ισορροπίας, δενδροαναρρίχηση, καφασοαναρρίχηση, fly fox, τοξοβολία, παιγνίδια).

 

Πάρνηθα (πεζοπορία οικολογικού χαρακτήρα ή προσανατολισμός, ιμάντας ισορροπίας, δενδροαναρρίχηση, καφασοαναρρίχηση, fly fox, τοξοβολία, παιγνίδια).

 

Υμηττός (πεζοπορία με περιήγηση στο βοτανικό μονοπάτι, ιμάντας ισορροπίας, δενδροαναρρίχηση, καφασοαναρρίχηση, fly fox, τοξοβολία, παιγνίδια).

Λίμνη Μπελέτσι (πεζοπορία ή προσανατολισμός, ιμάντας ισορροπίας, δενδροαναρρίχηση, καφασοαναρρίχηση, fly fox, τοξοβολία, παιγνίδια).

 

Αυλίδα (τρύγος ή μάζεμα ελιάς, πατητήρι, οικολογικό οινοποιείο, μουσείο οίνου-λαογραφικό, βιντεοπαρουσίαση).

 

Πόρτο Ράφτη (sup ή wind surfing, ιστιοπλοΐα, παιγνίδια στην παραλία).

 

Σχινιάς (αυτόνομη κατάδυση, snorkeling, παιγνίδια στην παραλία).

 

Σχινιάς ή Καβούρι (κολύμβηση σε αβαθή νερά με επιπλέουσα περίφραξη, βοηθήματα για την κολύμβηση και τα παιγνίδια στην παραλία, βόλεϊ στο νερό, πόλο στο νερό, μπάσκετ στο νερό, aquarobic, aqua zumba, beach soccer, beach volley, παιγνίδια στην παραλία. Κολύμβηση σε ομάδες με συνοδεία ναυαγοσώστη).

 

Βούλα ή Ανάβυσσος ή Βουλιαγμένη (θαλάσσιο πάρκο, παιγνίδια στο νερό, παιγνίδια στην παραλία, aqua zumba).

 

Λυκαβηττός (προσανατολισμός, ιμάντας ισορροπίας, δενδροαναρρίχηση, τοξοβολία, παιδαγωγικά παιγνίδια).

 

Άλσος Βεΐκου (προσανατολισμός, badminton, tennis, παιδαγωγικά παιγνίδια, zumba kids).

Άλσος Συγγρού (πεζοπορία οικολογικού χαρακτήρα ή προσανατολισμός, ιμάντας ισορροπίας, δενδροαναρρίχηση, καφασοαναρρίχηση, fly fox, τοξοβολία, παιγνίδια).

 

Πάρκο Τρίτση (πεζοπορία οικολογικού χαρακτήρα ή προσανατολισμός, παιγνίδια).