Σωματικές/κινητικές δραστηριότητες/παιγνίδια

Α. Σωματικές/κινητικές δραστηριότητες/παιγνίδια (εσωτερικού/εξωτερικού χώρου)- Physical activities/games (outdoor/indoor).

SKI

outdoor activity: Προσφέρουμε ποιοτικό μάθημα για όλα τα επίπεδα χιονοδρόμων, από εμάς τους ίδιους και την ομάδα μας, μια ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών συναδέλφων καθηγητών Φυσικής Αγωγής.... Διαβάστε περισσότερα.

SNOWBOARD

outdoor activity: Προσφέρουμε ποιοτικό μάθημα για όλα τα επίπεδα χιονοδρόμων, από εμάς τους ίδιους και την ομάδα μας... Διαβάστε περισσότερα.

ΕΛΚΗΘΡΑ

outdoor activity: Mία όμορφη εναλλακτική δραστηριότητα για όσους θέλουν να απολαύσουν το χιόνι αλλά δεν επιθυμούν να ασχοληθούν με τη χιονοδρομία... Διαβάστε περισσότερα.

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ / HIKING

outdoor activity (& στο χιόνι): τεράστιος αριθμός διαδρομών με ποικιλία σε προορισμούς και σε βαθμούς δυσκολίας... Διαβάστε περισσότερα.

ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ/ORIENTEERING

outdoor activity (& στο χιόνι): στους αγώνες προσανατολισμού οι παίκτες ξεκινούν σε ομάδες με την πυξίδα τους από μία κοινή αφετηρία ακολουθώντας η κάθε μια το δικό της χάρτη... Διαβάστε περισσότερα.

ΙΜΑΝΤΑΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ

outdoor activity: μία πρωτότυπη δρατηριότητα που προέκυψε από την εναέρια μεταφορά οριζοντία/via ferrata... Διαβάστε περισσότερα.

ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ/VIA FERRATA

οutdoor activity: εναέριο πέρασμα οριζοντία/via ferrata το οποίο συνήθως είναι σταθερό πάνω από κάποια κοίτη χειμάρου ή κάποιο ποτάμι... Διαβάστε περισσότερα.

ΚΑΦΑΣΟΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ

outdoor activity: πρόκειται για διεθνή ανεπίσημη δραστηριότητα όπου διοργανώνονται και αγώνες... Διαβάστε περισσότερα.

ΔΕΝΔΡΟΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ

outdoor activity: στήνεται οπουδήποτε υπάρχουν κατάλληλα δέντρα με κλαδιά ή δημιουργούμε “πατήματα” με σκάλες ορειβασίας και τεχνητά “πιασίματα”. Διαβάστε περισσότερα.

ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΣΕ ΒΡΑΧΟ

outdoor activity: στήνεται σε αναρριχητικά πεδία ή οπουδήποτε υπάρχουν κατάλληλοι βράχοι... Διαβάστε περισσότερα.

ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΥΨΟΣ

outdoor/indoor activity: ελεύθερη αναρρίχηση με μόνη ασφάλιση τα στρώματα στη βάση του βράχου ή τοίχου... Διαβάστε περισσότερα.

ΚΑΤΑΡΡΙΧΗΣΗ / RAPPEL

outdoor activity: στήνεται σε αναρριχητικά πεδία ή οπουδήποτε υπάρχουν κατάλληλοι βράχοι... Διαβάστε περισσότερα.

ΕΝΑΕΡΙΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΜΕ ΤΡΟΧΑΛΙΑ

outdoor activity: πρόκειται για δραστηριότητα όπου με τη βοήθεια συρματόσκοινου ή στατικού ορειβατικού σχοινιού και τροχαλίας ο χρήστης μετακινείται από ένα ψηλότερο προς ένα χαμηλότερο σημείο... Διαβάστε περισσότερα.

YOGA-PILATES-FITNESS

outdoor/indoor activity: διαθέτουμε κορυφαίους πιστοποιημένους εκπαιδευτές/προπονητές που μπορούν να διοργανώσουν διάφορα είδη εκγύμνασης στη φύση. Εσείς επιλέγετε το είδος με βάση τον προορισμό και τις ανάγκες σας, από ήπια hatha yoga έως το επίπονο crossfit ή mountain fitness bootcamp.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΧΟΡΟΥ

outdoor/indoor activity: μία από τις πολλές παραλλαγές είναι οι ομάδες να παρακολουθούν ζωντανή επίδειξη και να βιντεοσκοπούν χορογραφίες 3 χορών... Διαβάστε περισσότερα.

RAFTING

outdoor activity: επιλέγουμε να συνεργαστούμε μόνο με τις καλύτερες πιστοποιημένες εταιρίες με βάσεις στα ποτάμια που επισκεπτόμαστε... Διαβάστε περισσότερα.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ/SAILING

outdoor activity: συνεργαζόμαστε πάντα με τους καλύτερους ιστιοπλοϊκούς ομίλους. Για τους αρχάριους ξεκινάμε με επιβίβασση στα φουσκωτά - συνοδά σκάφη (8 - 10 άτομα ανά φουσκωτό) με ένα χειριστή και έναν συνοδό Κ.Φ.Α... Διαβάστε περισσότερα.

WINDSURFING

outdoor activity: συνεργαζόμαστε πάντα με τους καλύτερους ιστιοπλοϊκούς ομίλους. προηγείται επίδειξη και θεωρητικό μάθημα από τους προπονητές και στη συνέχεια ακολουθεί πρακτικό μάθημα στη θάλασσα.

SUP

outdoor activity: συνεργαζόμαστε πάντα με τους καλύτερους ιστιοπλοϊκούς ομίλους. προηγείται επίδειξη και θεωρητικό μάθημα από τους προπονητές και στη συνέχεια ακολουθεί πρακτικό μάθημα στη θάλασσα.

SURFING

outdoor activity: συνεργαζόμαστε πάντα με τους καλύτερους ιστιοπλοϊκούς ομίλους. προηγείται επίδειξη και θεωρητικό μάθημα από τους προπονητές και στη συνέχεια ακολουθεί πρακτικό μάθημα στη θάλασσα.

SCUBA DIVING

outdoor activity: συνεργαζόμαστε πάντα με τις κορυφαίες ακαδημίες καταδύσεων που διαθέτουν άριστο καταδυτικό εξοπλισμό και κορυφαίους πιστοποιημένους εκπαιδευτές.

SNORKELING

outdoor activity: μία ενδιαφέρουσα βουτιά με μάσκα, αναπνευστήρα και βατραχοπέδιλα. Αποτελεί μία εξαιρετική πρώτη εμπειρία με τον κόσμο του βυθού και τις καταδύσεις.

SUBWING

outdoor activity: ένα πρωτότυπο θαλάσσιο σπορ, που εφευρέθηκε το καλοκαίρι του 2010 από τον Simon Sivertsen και μας επιτρέπει να «πετάμε» μέσα στο νερό, σαν δελφίνι. Συνεργαζόμαστε πάντα με τις κορυφαίες ακαδημίες καταδύσεων που διαθέτουν άριστο εξοπλισμό και κορυφαίους έμπειρους εκπαιδευτές.

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

outdoor activity: διαθέτουμε τόξα για ενήλικες και παιδιά, επαγγελματικό ολυμπιακό στόχο, καθώς και ειδικά πανιά ασφαλείας σε διαφορετικά μεγέθη που μας δίνουν πρακτικά τη δυνατότητα να ``στήσουμε`` την τοξοβολία οπουδήποτε.

ΑΝΤΙΠΤΕΡΙΣΗ/BADMINTON

outdoor/indoor activity: Διαθέτουμε πλήρη κινητό εξοπλισμό με φορητό δίχτυ και σχοινιά οριοθεσίας γραμμών. Έτσι μπορούμε να στήσουμε οπουδήποτε ένα ευχάριστο «εγκεφαλικό» παιγνίδι που δεν απαιτεί ιδιαίτερες σωματικές ικανότητες.

ΧΟΚΕΪ ΧΟΡΤΟΥ

outdoor/indoor activity: Διαθέτουμε πλήρη κινητό εξοπλισμό με φορητά τέρματα, μπαστούνια και μπαλάκια (διαφόρων ειδών). Μια πρωτότυπη δραστηριότητα που αφαιρεί το πλεονέκτημα από τους άνδρες παίκτες, αφού επιτρέπεται η επαφή με το μπαλάκι μόνο με το μπαστούνι.

ΙΠΠΑΣΙΑ

outdoor activity: επιλέγουμε να συνεργαστούμε μόνο με τους καλύτερους ιππικούς ομίλους στις περιοχές που επισκεπτόμαστε... Διαβάστε περισσότερα

ZUMBA

outdoor/indoor activity: διαθέτουμε κορυφαίους πιστοποιημένους εκπαιδευτές που μπορούν να διοργανώσουν διάφορα είδη ζούμπα: Zumba-Zumba kids ή Aqua Zumba.

ΤΡΥΓΟΣ/ΠΑΤΗΤΗΡΙ - ΜΑΖΕΜΑ ΕΛΙΑΣ

outdoor activity: συνεργαζόμαστε με οινοποιεία που διαθέτουν βιολογικούς αμπελώνες και ελαιοτριβεία που διαθέτουν βιολογικούς ελαιώνες. Προσφέρουμε πάντα ένα πρόγραμμα που συμπληρώνεται και με άλλες δραστηριότητες/παιγνίδια, ανάλογα με την τοποθεσία.

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΡΚΟ

outdoor activity: συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα θαλάσσια πάρκα της Αττικής (και όχι μόνο)... Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΝΕΡΟΥ

outdoor activity: Επιλέγουμε όμορφες παραλίες της Αττικής (και όχι μόνο) όπως Βάρκιζα/Αγ. Μαρίνα ή Σχινιάς/Δελφίνι... Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ CART

outdoor activity: πρόκειται για cart που κινούνται με μικρές ταχύτητες σε κατάλληλες πίστες και μπορούν να χρησιμοοποιηθούν όχι μόνο σαν ψυχαγωγική δραστηριότητα, αλλά και σαν βιωματική στα πλαίσια της κυκλοφοριακής αγωγής.

SURVIVOR GAME

outdoor/indoor activity: διαθέτουμε στίβο περιπέτειας με κατασκευές που μπορούν να μεταφερθούν οπουδήποτε. Είναι ειδικά σχεδιασμένος με δοκιμασίες και εμπόδια έτσι ώστε η δύναμη να παίζει μικρότερο ρόλο. Υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί και παραλλαγές ώστε να είναι πάντα μία από τις πιο ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Μπορείτε να επιλέξετε από πολλές νέες κατασκευές. Έχουμε δημιουργήσει 4 διαδρομές (οι οποίες μπορούν στηθούν και παράλληλα) για 4 ηλικιακές κατηγορίες: 4-5 ετών, 6-9 ετών, 10-13 ετών και 14-ενήλικες.... Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ``ΧΩΡΑΜΕ ΟΛΟΙ``

outdoor/indoor activity (& στο χιόνι): σε ένα χώρο που όλο και μικραίνει θα πρέπει σε ελάχιστο χρόνο να ισορροπήσουν όλα τα μέλη της ομάδας..... Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ``ΑΛΥΣΙΔΑ``

outdoor/indoor activity (& στο χιόνι): ο παίκτης που κυνηγά μόλις πιάνει κάποιον γίνεται κι εκείνος κυνηγός, ενώνουν τα χέρια τους και κυνηγούν τους άλλους μαζί... Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ``ΔΙΕΛΚΥΣΤΙΝΔΑ``

outdoor/indoor activity (& στο χιόνι): οι ομάδες τραβούν και πρέπει να μετακινήσουν το κοινό σχοινί, η κάθε μια προς τη πλευρά της... Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ``ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΑΠΕΛΑ``

outdoor/indoor activity : μόλις η μουσική σταματήσει οι παίκτες που κινούνται κυκλικά θα πρέπει να προλάβουν να αρπάξουν και να φορέσουν ένα από τα καπέλα... Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ``ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΞΥΛΙΝΟ ΣΚΙ``

outdoor/indoor activity : κάθε παίχτης πρέπει να συγχρονίσει τα χέρια και τα πόδια του και ταυτόχρονα να συγχρονιστεί με τους συμπαίχτες του... Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ``ΜΑΝΤΗΛΑΚΙ``

outdoor/indoor activity (& στο χιόνι): (σύνθετη παραλλαγή, από 1 - 5 μαντηλάκια και 2-20 παίκτες ταυτόχρονα)... Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ``ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΟΥ``

outdoor/indoor activity: οι παίκτες των δύο ομάδων σε έναν ορισμένο κύκλο προσπαθούν να πατήσουν την ουρά αντίπαλου παίκτη για να τον βγάλουν από το παιγνίδι... Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ``ΤΡΙΛΙΖΑ ΟΜΑΔΙΚΗ``

outdoor/indoor activity (& στο χιόνι): οι παίκτες κάθε ομάδας θα πρέπει να κινηθούν όσο πιο γρήγορα μπορούν και ταυτόχρονα να σχεδιάζουν την επόμενη κίνησή τους... Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ``PETANQUE/ΜΠΑΛΕΣ``

outdoor activity: το παιγνίδι που λατρεύουν οι Γάλλοι και Ιταλοί. Στόχος να βρεθούν οι μπάλες της ομάδας πιο κοντά στο μικρό μπαλάκι από τις μπάλες της αντίπαλης ομάδας... Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ``ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ``

outdoor/indoor activity (& στο χιόνι): οι παίκτες καλούνται να περάσουν στον ελάχιστο χρόνο μία σειρά από εμπόδια/«νάρκες» με καλυμμένα μάτια και με μόνη βοήθεια την καθοδήγηση από τους συμπαίκτες.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ``ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ``

outdoor/indoor activity (& στο χιόνι): δύο μέλη της ομάδας καθοδηγούν τους υπόλοιπους συμπαίκτες που έχουν καλυμμένα τα μάτια τους, να φτιάξουν κάτι με ένα κατσαβίδι... Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ``ΠΟΤΑΜΟΔΙΑΣΧΙΣΗ``

outdoor/indoor activity: τα μέλη της ομάδας θα πρέπει να συνεργαστούν και να διασχίσουν ταυτόχρονα, μία καθορισμένη απόσταση στον ελάχιστο χρόνο, χωρίς να πέσουν και πατώντας πάνω σε ξύλινα τουβλάκια... Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ``ΜΙΣΟΣ ΣΩΛΗΝΑΣ``

outdoor/indoor activity: η ομάδα πρέπει χωρίς να ακουμπήσει το μπαλάκι και χωρίς να πέσει, να το μεταφέρει με τους μισούς σωλήνες... Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ``ΤΣΟΥΒΑΛΟΔΡΟΜΙΕΣ``

outdoor/indoor activity (& στο χιόνι):: σε πολλές μορφές. Τα μέλη της ομάδας φορούν ένα τσουβάλι στα πόδια τους και προσπαθούν να διανύσουν την προκαθορισμένη απόσταση... Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ``ΓΙΓΑΝΤΙΟ JENGA``

indoor activity: ειδική κατασκευή με συνολικά 72 τεμάχια διαστάσεων 29 cm x 9 cm x 5 cm. Μπορεί να γίνει ατομικό παιγνίδι ή παιγνίδι συνεργασίας... Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ``ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ`` ή ``ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ``

outdoor/indoor activity (& στο χιόνι): με δυνατότητα μεγάλου αριθμού διασκεδαστικών παιγνιδιών και δραστηριοτήτων... Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ``ΦΙΔΑΚΙ ΠΕΤΡΑ, ΨΑΛΙΔΙ, ΧΑΡΤΙ``

outoutdoor/indoor activity (& στο χιόνι): οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε δύο ομάδες. Ξεκινά ένας παίχτης πηδώντας στο φιδάκι από στεφάνι σε στεφάνι σε μία αλυσίδα από 30+ στεφάνια με τα δύο πόδια... Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ``ΤΡΑΜΠΑΛΑ`` ή ``ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ``

outdoor/indoor activity (& στο χιόνι): μπορείς να ισορροπήσεις χωρίς να ακουμπήσεις στο έδαφος... ποιος θα κερδίσει;... Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ``ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΡΕΝΑΚΙ``

outdoor/indoor activity (& στο χιόνι): τα μέλη της ομάδας αποτελούν τα βαγόνια τα οποία με μπάλες ή μπαλόνια έχουν επαφή το ένα με το άλλο. Ποιος θα φτάσει στο τέρμα;... Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ``ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ``

outdoor/indoor activity (& στο χιόνι): τα μέλη της ομάδας πιάνονται σαν να ετοιμάζονται να χορέψουν παραδοσιακό χορό και δημιουργούν κλειστό κύκλο... τι πρέπει να κάνουν όμως με τα στεφάνια... Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ``HULA HOOP ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΔΑΡΟΥΣΑ``

outdoor/indoor activity: δεν βλέπουμε... δένουμε τα πόδια... και με τις οδηγίες του αρχηγού πρέπει να περπατήσουν ανάμεσα από 6-8 κύκλους στεφανιών hula hoop... Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ``ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΥ``

outdoor activity στο χιόνι: σε προκαθορισμένο χρόνο η ομάδα πρέπει συνεργαστεί, να επιλέξει κάποια αντικείμενα και να κατασκευάσει τον πιο μεγάλο και ελκυστικό χιονάνθρωπο.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ``ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΡΠΥΣΤΡΙΑ``

Outdoor/indoor activity: κάθε παίχτης πρέπει να συγχρονιστεί και να συνεργαστεί με τους συμπαίχτες του ...διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ

outdoor/indoor activity: ο μικρός χώρος που σε φέρνει πιο κοντά, η αίσθηση της πλεύσης με το σκάφος, οι εκπληκτικές παραλίες, το καλό φαγητό, τα παιχνίδια/δραστηριότητές μας, η φοβερή παρέα και το δέσιμο της ομάδας, αποτελούν μια φοβερή εμπειρία και περνούν όλοι υπέροχα....Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΗΣΗ ΜΕ ΑΕΡΟΣΤΑΤΑ/HOT AIR BALLOONS

outdoor/indoor activity: τα εντυπωσιακά σε μέγεθος και χρώματα αερόστατα, ο μικρός χώρος, η έξαψη όταν αιωρείσαι στον ουρανό, τα χρώματα του ορίζοντα νωρίς το πρωί με την ανατολή του ήλιου ή το δειλινό όταν ο ήλιος χάνεται, αποτελούν μία μοναδική και ανεπανάληπτη εμπειρία....Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΤΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

outdoor/indoor activity (& στο χιόνι): ένας, ένας όλοι οι παίκτες θα πρέπει να εμπιστευθούν τους συμπαίκτες τους και με καλυμμένα μάτια να «πέσουν» στα χέρια τους.... Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΓΙΚΟ ΣΧΟΙΝΙ

outdoor/indoor activity (& στο χιόνι): οι παίχτες χωρίζονται σε ζευγάρια. Οι δύο παίχτες είναι ``δεμένοι`` μεταξύ τους με χειροπέδες από σχοινί και προσπαθούν να βρουν τρόπο να απελευθερωθούν, το συντομότερο δυνατό, ο ένας από τον άλλο.... Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ

outdoor/indoor activity: τα μέλη της ομάδας ανεβαίνουν σε ένα μεγάλο πανί και θα πρέπει, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και χωρίς να πατήσουν στο έδαφος, να γυρίσουν το πανί ώστε η πάνω πλευρά να γίνει κάτω...Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ/JUNK IN THE TRUNK

outdoor/indoor activity (& στο χιόνι): τα μέλη της ομάδας ``φορούν`` στην πλάτη ένα κουτί από χαρτομάντηλα αυτοκινήτου που περιέχει μικρά μπαλάκια πινγκ – πονγκ και πρέπει σε ορισμένο χρόνο, με διάφορες κινήσεις να βγάλουν από το κουτί όσα περισσότερα μπορούν....Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ

outdoor/indoor activity (& στο χιόνι): outdoor/indoor activity (& στο χιόνι): παιχνίδι αντανακλαστικών με ατελείωτο γέλιο όπου οι ομάδες τοποθετούνται η μία απέναντι από την άλλη σε ζευγάρια. Ανάμεσα στους παίχτες κάθε ζευγαριού τοποθετείται κάποιο αντικείμενο (μαντήλι, μπαλάκι, παπούτσι, κουκουνάρι κλπ)... Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ

outdoor/indoor activity (& στο χιόνι): οι ομάδες εφοδιάζονται με κώνους σήμανσης και μία μεγάλη μπάλα fit ball. Στόχος τους είναι να συνεργαστούν, να συγχρονιστούν και να κινηθούν όσο πιο γρήγορα μπορούν, ώστε να καλύψουν συγκεκριμένη απόσταση.

Η λίστα των δραστηριοτήτων/παιχνιδιών που διοργανώνουμε έχει δυναμικό χαρακτήρα. Συνεχώς βελτιώνεται και εμπλουτίζεται. Αντιμετωπίζουμε κάθε δράση σαν μια νέα πρόκληση που μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε κάτι καινούργιο. Πάντα προσαρμοζόμαστε στις ιδιαιτερότητες κάθε δράσης και σας δίνουμε τη δυνατότητα ή να επιλέξετε από τις υπάρχουσες δραστηριότητες, ή να δημιουργήσουμε εντελώς νέες, για να καλύψουμε τις ανάγκες και επιθυμίες σας.