ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Εκδρομές για στελέχη, εταιρικές εκδρομές η αποδράσεις για team building, αυτοί οι όροι μπορεί να σημαίνουν κάτι διαφορετικό για τον καθένα!

Εμείς στην Αρμονία – Zen ορίζουμε τις “εταιρικές αποδράσεις και εκδρομές” ως εξής:

Μια “εταιρική απόδραση” είναι ένας σκόπιμα προγραμματισμένος χρόνος σε έναν ιδιαίτερο χώρο μακριά από την εργασία σας και πάντα με τον όρο ότι δεν θα σας ενοχλήσει κανείς από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Αυτός ο χρόνος και ο χώρος θα σας δώσει την δυνατότητα να επανασυντονίσετε την ομάδα σας και να την ενεργοποιήσετε εκ νέου έτσι ώστε να εστιάσετε στους εταιρικούς σας στόχους.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές μορφές “εταιρικών αποδράσεων” και δεν έχουν όλες το ίδιο αποτέλεσμα.

Στην Αρμονία – Zen πιστοποιούμε ότι δεν θα συμμετέχετε σε μια «κονσερβοποιημένη εταιρική απόδραση», επιλέγουμε πολύ προσεκτικά την τοποθεσία και τις δραστηριότητες λαμβάνοντας υπόψιν μας τους συμμετέχοντεςκαι τα αποτελέσματα που θέλετε να πετύχετε.

 

Τοποθεσία, τοποθεσία, τοποθεσία!

Εάν δεν απομακρυνθείτε από το κανονικό περιβάλλον λειτουργίας της εταιρίας σας απλά υπάρχουν πάρα πολλοί περισπασμοί , κινητά τηλέφωνα, γραμματείς, υπάλληλοι, όλοι αυτοί αλλά και άλλοι, ανταγωνίζονται για την προσοχή σας.

Ας το παραδεχτούμε, σχεδόν οποιοδήποτε είδος συνεδρίου η δραστηριότητας σε μια αίθουσα ξενοδοχείου δεν πρόκειται να βοηθήσει κανέναν να χαλαρώσει και δεν θα συμβάλει στην αλλαγή και στην δημιουργικότητα.

Στην πραγματικότητα η κατάλληλη τοποθεσία σε συνδυασμό με τις κατάλληλες δραστηριότητες βοηθούν τους συμμετέχοντες να βγουν έξω από την “ζώνη άνεσης”, στοιχείο που είναι απαραίτητο για μια αποτελεσματική “εταιρική απόδραση”

 

Πρέπει να προσλάβετε έναν επαγγελματία για την οργάνωση της “εταιρικής σας απόδρασης” ;

Εδώ είμαστε μεροληπτικοί επειδή προσφέρουμε αυτή την υπηρεσία

Αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα εργαλεία και οι πόροι που ένας επαγγελματίας διαθέτει θα είναι επωφελείς για την ομάδα σας.

Ποια είναι τα παραδείγματα των εκδρομών που προσφέρουμε;

Απλά αγαπάμε αυτή την ερώτηση!

Προσφέρουμε ένα πλήρες φάσμα διαφορετικών εκδρομών – αποδράσεων.

 

Κατηγορίες

  • Αποδράσεις για στελέχη
  • Αποδράσεις για στρατηγικό σχεδιασμό
  • Εκδρομές για Leadership
  • Εκδρομές για team building
  • Αποδράσεις για Extreme Sports

Ο βασικός στόχος των εκδρομών – αποδράσεωνείναι η ανάπτυξη των κάτωθι δεξιοτήτων τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο

  • Ηγεσία (ο ηγέτης δεν διατάσσει, δεν δίνει εντολές αλλά εκπαιδεύει, εμπιστεύεται, εμπνέει και παρακινεί, με στόχο την μεγιστοποίηση του δυναμικού)
  • Επικοινωνία (χωρίς κριτική, με ενεργητική ακρόαση και ανατροφοδότηση με στόχο την βέλτιστη λήψη αποφάσεων)
  • Εμπιστοσύνη (χωρίς αποξένωση, οι καλές ανθρώπινες σχέσεις προάγουν την καλή συνεργασία και την αποτελεσματικότητα)
  • Ομαδικότητα (ομάδα χωρίς εσωτερικό ανταγωνισμό και διεκδίκηση πρωτιάς αλλά με συνεργασία και εμπιστοσύνη, στόχοςείναιη υψηλή απόδοση)

 

Δραστηριότητες/παιγνίδια ειδικά σχεδιασμένα για μια απολαυστική εμπειρία και ανάπτυξη δεξιοτήτων

Η επιλογή των δραστηριοτήτων/παιγνιδιών μπορεί να εξαρτάται από πολλές παραμέτρους όπως:
Η ημερομηνία εκδήλωσης (φθινόπωρο, χειμώνα κλπ), η διάρκεια της εκδήλωσης, ο αριθμός συμμετεχόντων, οι ηλικιακές ιδιαιτερότητες των συμμετεχόντων, η τοποθεσία, ο βασικός στόχος της εκδήλωσης κ. ά. Οι παραλλαγές των δραστηριοτήτων/παιγνιδιών είναι πρακτικά άπειρες. Ένα μόνο παράδειγμα: αντί για κλασική τοξοβολία, βασική εκπαίδευση και στη συνέχεια με καλυμμένα μάτια και με μόνη βοήθεια τις προφορικές οδηγίες του αρχηγού/ηγέτη της ομάδας, το κάθε μέλος προσπαθεί να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Βασικές προτάσεις για μια πιο επιτυχημένη εταιρική δράση:
– Κάλυψη δράσης από επαγγελματία φωτογράφο και αποστολή αναμνηστικών φωτογραφιών και βίντεο.
– Κατασκευή και παροχή χρηστικών αναμνηστικών υλικών / μικροδώρων (όπως μπλουζάκια, μαντήλια, καπέλα, backpacks κ.ά.)
– Απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων, μεταλλίων για τις 3 πρώτες ομάδες και κυπέλου για την νικήτρια ομάδα.
– Παρουσίαση μετά τη δράση από Executive Coach με θέμα: “ Το Νόημα και η εφαρμογή των δραστηριοτήτων στον χώρο της εργασίας ” με βασικές κατηγορίες της ομιλίας που θα καλύψουν τη μεγιστοποίηση δυναμικού, τη βέλτιστη λήψη αποφάσεων, τις καλές σχέσεις & την ομαδικότητα. Δηλαδή με απλά λόγια: αυτά που επιτύχαμε στις δραστηριότητες/παιγνίδια να τα διατηρήσουμε και στον εργασιακό χώρο.

Διοργανώνουμε εταιρικές δραστηριότητες/παιγνίδια σε 2 μεγάλες κατηγορίες:

Α. Εγκεφαλικές/στατικές δραστηριότητες/παιγνίδια (εσωτερικού χώρου) – Mental activities/games (indoor)

Β. Σωματικές/κινητικές δραστηριότητες/παιγνίδια (εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, ακόμα & με χιονοκάλυψη) – Physical activities/games (outdoor-indoor).

Οι εκδρομές/αποδράσεις μπορούν να είναι μονοήμερες οι περισσοτέρων ημερών, η επιλογή είναι δική σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε ραντεβού και στη συνέχεια να σας στείλουμε ποιοτική και οικονομική προσφορά με βάση τις ανάγκες σας και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.