25η Μαρτίου: 4ήμερη Borovets/Βουλγαρία για ski/snowboard

25η Μαρτίου: 4ήμερη Borovets/Βουλγαρία για ski/snowboard

Επιλέξαμε να κλείσουμε την χιονοδρομική χρονιά με μια εκδρομή της Armonia-Zen που είναι η μεγάλη μας αδυναμία. Την τελευταία φορά που την διοργανώσαμε, την Κ. Δευτέρα 2019 με 130 συμμετοχές, ήταν η καλύτερη εκδρομή χιονοδρομίας που έχουμε διοργανώσει ποτέ.
Στο καλύτερο ski in/ski out resort της Βουλγαρίας, το Borovets, θα έχουμε την ευκαiρία να απολαύσουμε για 4 ημέρες τις χιονισμένες πλαγιές του όρους Ρίλα, και την ωραιότερη θέα της κορυφής Μουσάλα, την ψηλότερη των Βαλκανίων (2925μ)!
Διαμονή στο “5* Festa Winter Palace” σε απόσταση 50m από τα lift.
Περιγραφή εκδρομής (με την επιφύλαξη απρόοπτων καθυστερήσεων):
Αναχώρηση την Πέμπτη 21/03 το βράδυ από Αθήνα με 2 στάσεις επιβίβασης: Συγγρού-Φιξ και Κηφισιά-Θανόπουλος.
Άφιξη στο Borovets Παρασκευή στις 11:00΄. Ετοιμαζόμαστε για ski/snowboard, αφήνουμε τα πράγματά μας σε ειδικό χώρο, πηγαίνουμε για παραλαβή εξοπλισμού με τη βοήθεια υπεύθυνων Γυμναστών – δασκάλων και φεύγουμε για τις πίστες.
Στο τέλος της χιονοδρομικής 1ης ημέρας check in στο 5* Festa Winter Palace δείπνο σε μπουφέ και εγκεφαλικά παιχνίδια στο ξενοδοχείο μας.
Σάββατο και Κυριακή παραμένουμε όλη την ημέρα στο χιονοδρομικό και το βράδυ θα κάνουμε μία βόλτα στο χωριό και θα καθίσουμε όπου επιλέξει η παρέα.
Τη Δευτέρα το πρωί αγοράζουμε, προαιρετικά, την κάρτα με μειωμένη τιμή και χρήση έως 12:00΄. Αναχώρηση στις 12:30΄. Άφιξη στην Αθήνα στη 12:30΄-01:00΄.
Ζητήστε να σας στείλουμε το αναλυτικό mail της εκδρομής με κόστη και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.
Υπεύθυνος εκδρομής:
Μακρής Ιωάννης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, πτυχιούχος εκπαιδευτής χιονοδρομίας.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 6129513 & 697 9528501.
E-mail επικοινωνίας: info@armonia-zen.gr,
Website: www.armonia-zen.gr